Rohkema info nägemiseks:

RAMUS INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 681; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RAMUS INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

RAMUS INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 681 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022.a.

Ramus Invest OÜ loodi Eesti erakapitali poolt 2002.a. oktoobrikuus. Ainuosanik on Ants Kaljund.

Osaühingu põhieesmärk on investeerimistegevus. Ettevõte on sõlminud privaatpanganduses tegevuslepingu investeerimaks väärtpaberitesse ja finantseerib äritegevust omavasse ettevõttesse.

Alates 2004.a. on Ramus Invest OÜ ainuomanik aktsiaseltsis Pärnu Mets. Kogu grupi majandustegevus toimub Eesti siseturul.

Tütarettevõtte põhitegevusalaks on metsamajanduslikud teenustööd: metsa ülestöötamine, kokkuvedu, väljavedu ja ümarmetsamaterjali kokkuost, vahendus. Peamine koostöö on seotud Riigimetsa Majandamise Keskuse Edela regiooniga. Kestvuslepingud metsatööteenuste osutamisel on sõlmitud 2023.a. Ettevõte osaleb 2023.a. RMK raietööde teenuse hankes. Uuel majandusaastal tõhustab ettevõte tööd erasektoris.

AS Pärnu Mets ja OÜ Ramus Invest on ühise juhtimise all olevad ettevõtted, kuid iseseisva aruandlusega. Ramus Invest OÜ ainuomanik on ka ettevõtte tegevjuht.

Grupi äritegevuse põhimõtteks on ettevõtete oma majandustegevuse iseseisev jätkusuutlikus.

Ramus Invest OÜ jätkab investeerimistegevust väärtpaberitesse ja laenudesse.

Ettevõte lõpetas aruandeaasta kahjumis 26,9 tuh. eurot ( 2021.a.kasum 43,4 tuh.eurot). Ettevõtte kahjum on seotud väärtpaberituru langusega (väärtpaberi hindamine õiglasele väärtusele).

RAMUS INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.